Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

J&T launches their biggest project on Rohanský Island

Na čtyřhektarovém území na Rohanském ostrově v pražském Karlíně začne developer J&T Real Estate příští rok stavět novou čtvrť za zhruba 15 miliard korun. Nový Rohan bude moderní obytnou čtvrtí s obchody, službami, základní školou a velkým městským parkem Maniny. První etapa projektu, která je již v prodeji, zahrnuje 258 bytů v různých dispozicích. Výstavba začne směrem od Libeňského mostu a celkové investiční náklady první etapy přesáhnou tři a půl miliardy korun.

Architektonický design bytových domů v Novém Rohanu vzešel z architektonické soutěže, ve které byly vybrány návrhy od různých ateliérů. Domy nesou jména patronů významných tuzemských zvonů, což odkazuje na historii Rohanského ostrova. Ceny bytů v první etapě se pohybují mezi 165 tisíci až 200 tisíci korunami za metr čtvereční. Zájem o bydlení na Novém Rohanu je velký, přestože cenová hladina je mírně nad průměrem pražského trhu.

Mezi klienty je zvýšený zájem o větší byty s dispozicemi 3+kk a 4+kk, které tvoří přibližně 60 % první etapy. Lákadlem je i plánovaný metropolitní park Maniny a výborná dostupnost lokality u stanice metra Invalidovna. Urbanistické řešení Nového Rohanu klade důraz na prostupnost a integraci s okolní zelení, s cílem vytvořit moderní město krátkých vzdáleností, kde je vše potřebné k životu v dosahu maximálně 15 minut od domu.

Projekt Nový Rohan je nejen o bydlení, ale i o celkovém urbanistickém konceptu, který zahrnuje občanskou vybavenost včetně školy, školky a lékařské péče. Domy jsou navržené tak, aby z nich byl výhled do zeleně, na Vltavu nebo dokonce na Pražský hrad. Celkově se jedná o moderní a atraktivní obytnou čtvrť, která slibuje kvalitní a pohodlné bydlení v centru Prahy.

Projekt Nový Rohan je součástí širšího trendu v oblasti developerských projektů v Praze, kde se investice do nových bytů stávají stále atraktivnější. Vývoj cen nemovitostí v Praze je pozitivní a očekává se mírný růst i v budoucnu. J&T Real Estate investuje do Nového Rohanu 15 miliard korun, což z něj činí jeden z největších projektů v oblasti developerských investic v Praze.

Celkově lze říci, že projekt Nový Rohan slibuje moderní a kvalitní bydlení v centru Prahy s veškerou občanskou vybaveností a dostupností. S důrazem na urbanistický koncept města krátkých vzdáleností a integraci s okolní zelení, se jedná o zajímavou a perspektivní investici do bydlení v Praze.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Are Mortgage Rates Expected to Decrease in 2024?

Mortgage rates are a hot topic for many homeowners...

Is the U.S. women’s basketball team showcasing their best at the Paris Games?

Alexa Philippou is a prominent sports journalist who covers...

Fantasztikus kedvezmények: élvezd az akár 78%-os…

Az AliExpress vezető márkájaként a gyorsan növekvő technológiai óriás,...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...