Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Online knihovna je k dispozici pro aktivní záložáky.

Vojáci aktivní zálohy budou mít od ledna k dispozici novou knihovnu on-line materiálů, která jim poskytne studijní materiály pro přípravu na cvičení a další samostudium. Tato novinka byla schválena velením Armády České republiky a má za cíl posílit přípravu vojáků aktivní zálohy v teoretické i praktické oblasti.

Brigádní generál Josef Trojánek, zástupce ředitele sekce plánování schopností Ministerstva obrany, zdůraznil důležitost této nové knihovny pro vojáky aktivní zálohy. Podle něj jim tato pomůcka umožní lépe se připravit na různé činnosti podle zadání nadřízených a efektivně využít čas věnovaný praktickému výcviku.

Vojáci aktivní zálohy budou mít přístup k informacím poskytnutým Velitelstvím výcviku, Vojenskou akademií ve Vyškově, Univerzitou obrany a jednotlivými velitelstvími sil. Knihovna se skládá ze dvou částí – veřejné a neveřejné. V neveřejné sekci jsou k dispozici materiály z e-learningových kurzů a bezpečnostní předpisy, které jsou rozděleny do tematických celků a podle hodnostních sborů. Veřejná část knihovny obsahuje odkazy na zákony, vyhlášky a strategické dokumenty týkající se činnosti a úkolů Armády České republiky a ozbrojených sil.

Velitel Velitelství výcviku – Vojenské akademie, brigádní generál Radek Hasala, zdůraznil, že e-learning se mezi záložáky uchytil a většina z nich hodnotila tuto formu vzdělávání pozitivně. Knihovna bude dále rozšiřována a podněty k tomu budou přicházet jak od samotných záložáků, tak od jejich nadřízených, kteří plánují výcvik vojáků aktivní zálohy.

Nová knihovna on-line materiálů pro vojáky aktivní zálohy je tedy důležitým krokem směrem k modernizaci a efektivní přípravě těchto vojáků. Poskytne jim potřebné informace a materiály pro zdokonalení jejich dovedností a znalostí, což se projeví v jejich schopnosti plnit úkoly a posílit celkovou obranyschopnost Armády České republiky.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Filoli introduces new Halloween experience after dark

Filoli Historic House and Garden in Woodside, California is...

Hadi: PAS and PN do not need the culture of ’shopping‘ for MPs

Presiden PAS Abdul Hadi Awang telah menegaskan bahawa parti...

What is the start date for the 2024 college football season?

The 2024 college football season is fast approaching, and...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...