Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Night of Shopping in Vilanova

La Vilanova Shopping Night és un esdeveniment anual que ofereix als residents i visitants de Vilanova i la Geltrú una experiència de compra única i festiva. Aquesta iniciativa, organitzada per l’Associació de comerciants Viu Comerç amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, ha estat un èxit en les seves edicions anteriors i es prepara per celebrar la seva quarta edició el dissabte 1 de juny de 2013.

Durant la Vilanova Shopping Night, els establiments del centre de la ciutat obriran les seves portes en un horari extraordinari, de 21h a 00h, per oferir als clients l’oportunitat de gaudir de promocions especials, descomptes i activitats exclusives. Aquesta nit de compres es converteix en una festa del comerç i dels comerciants, que transforma el centre de Vilanova i la Geltrú en un espai vibrant i animat.

Els comerciants participants en la Vilanova Shopping Night es preparen per a l’ocasió decorant els seus aparadors i oferint una àmplia gamma de productes i serveis. A més de les promocions i descomptes, els clients podran gaudir de música en directe, actuacions, tastos a les botigues, DJ’s, photocall i altres activitats que animaran la nit de compres.

Una de les preocupacions dels organitzadors de l’esdeveniment és facilitar l’aparcament als clients que assisteixin a la Vilanova Shopping Night. Per això, els establiments participants disposaran de tiquets d’estacionament gratuït de fins a una hora, vàlids pels aparcaments soterrats de la plaça de les Casernes i de la plaça Charlie Rivel.

La Vilanova Shopping Night no només busca promoure el comerç local i dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat, sinó també posicionar Vilanova i la Geltrú com a destí comercial de referència a Catalunya. Amb una àmplia oferta comercial i una atmosfera festiva i acollidora, aquest esdeveniment pretén captar l’atenció dels visitants i mostrar-los tot el que la ciutat té per oferir en termes de compres i oci.

En resum, la Vilanova Shopping Night és una experiència de compra única i emocionant que combina el millor de la moda, la gastronomia i l’entreteniment en un entorn festiu i acollidor. Amb la seva quarta edició a l’horitzó, aquest esdeveniment promet superar les expectatives i consolidar-se com una cita imprescindible per a tots aquells que estimen el bon comerç i la diversió.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Possibly You Could Reach Beyond 122 Years of Age

As researchers continue to explore various avenues for extending...

Top Annual Travel Insurance Plans for 2024

When it comes to annual travel insurance, there are...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...