Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

McDonald’s opens at Shopping Palace Zlaté Piesky

Sieť rozšíri ponuku pri Shopping Palace

Nákupné centrá sú dôležitou súčasťou každodenného života mnohých ľudí. Každé centrum má svoje vlastné charakteristiky a ponuku, ktorá priláka rôzne typy zákazníkov. Niektoré centrá sú považované za „áčkové“ alebo „prémiové“, zatiaľ čo iné sú zaradené do nižšej kategórie. Jedným z takýchto centier je obchodné centrum Shopping Palace Zlaté Piesky, ktoré otvorilo svoje brány v roku 2004.

Od svojho otvorenia chýbala tomuto nákupnému centru známa značka ponúkajúca jedlo. Avšak, v nasledujúcich mesiacoch sa to má zmeniť. Majitelia obchodného centra sa snažia prilákať populárnu fastfoodovú sieť McDonald’s, čo by mohlo byť veľkým prínosom pre centrum a jeho zákazníkov.

Už niekoľko mesiacov sa hovorilo, že sieť McDonald’s by mohla otvoriť pobočku pri nákupnom centre Shopping Palace. Táto informácia sa potvrdila, keď sa spoločnosť McDonald’s Slovakia obrátila na bratislavský magistrát so žiadosťou o vydanie záväzného stanoviska pre výstavbu novej pobočky pri nákupnom centre. Plánovaná lokalita sa nachádza na križovatke ulíc Studená a Rožňavská, kde by mala vyrásť dvojpodlažná budova s jedálňou, prípravovňou jedál, McCafé a ďalšími priestormi.

McDonald’s je jedným z najväčších hráčov na slovenskom gastro trhu a jeho prítomnosť v nákupnom centre by mohla prilákať ešte viac zákazníkov. Sieť plánuje ďalšiu expanziu a otvorenie ďalších prevádzok po celej krajine. Napriek poklesu tržieb v minulom roku, zisk firmy stále rastie a McDonald’s sa stále považuje za jednu z najobľúbenejších reťazcov fast foodov na Slovensku.

Výstavba novej pobočky McDonald’s pri nákupnom centre Shopping Palace by mohla priniesť nový impulz nielen pre centrum, ale aj pre celú oblasť Zlatých Pieskov. Zákazníci by mali viac možností na výber jedla a občerstvenia, čo by mohlo viesť k zvýšeniu návštevnosti a tržieb centra.

Celkovo je plánované rozšírenie ponuky pri nákupnom centre Shopping Palace veľmi pozitívnym krokom, ktorý by mohol mať pozitívny vplyv nielen na centrum samotné, ale aj na celú okolitú oblasť. Zákazníci by mali viac možností na nákup a stravovanie, čo by mohlo prilákať ešte viac ľudí do tohto obchodného centra.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Survey finds that 31% of parents are willing to go into debt for back-to-school shopping

Annual US inflation has dropped to a three-year low,...

What is Covered by Pet Insurance? (2024)

Pet insurance is a valuable tool for pet owners...

Event details: Dates, venue, ticket information, and schedule

The 2024 Delhi Book Fair is currently underway at...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...