Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

„Dr Disrespect“ expelled from own game studio following fresh allegations

Guy Beahm, bedre kjent under aliaset «Dr Disrespect», har denne uken blitt tuppet ut av spillstudioet Midnight Society. Beahm var med på å grunnlegge studioet i 2021, men etter nye anklager mot den kontroversielle figuren har Midnight Society sett seg nødt til å avslutte samarbeidet.

Anklagene mot Beahm er knyttet til hans utestengelse fra Twitch i 2020. Selv om ingen av partene noen gang offentliggjorde årsaken til utestengelsen, har det nå blitt hevdet at sannheten har kommet for en dag fire år senere.

En tidligere Twitch-ansatt, Cody Conners, gikk nylig ut med historien om en person som ble utestengt fra strømmetjenesten etter å ha sendt seksuelt innhold til en mindreårig. Denne personen skal angivelig ha hatt planer om å møte den mindreårige på TwitchCon-messen, men Twitch oppdaget meldingene og stoppet det hele.

Selv om Conners ikke nevnte navn, ble det raskt spekulert om at det kunne være Beahm. Kilder med kjennskap til saken bekreftet overfor The Verge at historien faktisk handlet om «Dr Disrespect».

Etter at saken fikk mer oppmerksomhet, følte Midnight Society at de måtte ta grep. I et innlegg på X forklarte utvikleren at de først trodde Beahm var uskyldig. Etter å ha undersøkt situasjonen nærmere, bestemte selskapet seg likevel for å avslutte samarbeidet.

Midnight Society uttalte: «Mens disse faktaene er vanskelige å høre og enda vanskeligere å akseptere, er det vår plikt å handle med verdighet på vegne av personene som er involvert, spesielt de 55 utviklerne og familiene som er ansatt hos oss i tillegg til vårt spillersamfunn.»

Beahm selv tok til X i helgen for å kommentere anklagene. Han påpekte at han ikke kunne gå i detalj på grunn av forpliktelser knyttet til forliket han inngikk med Twitch, men hevdet at han ikke hadde gjort noe galt.

Han sa: «Jeg gjorde ikke noe galt. Alt dette har blitt undersøkt og lagt bort. Ingen ulovlige handlinger ble funnet, og jeg ble betalt.»

Siden bruddet med Midnight Society har Beahm ikke uttalt seg. Sammen jobbet de med et Tarkov-lignende skytespill kalt Deadrop.

Det gjenstår å se hvordan denne saken vil utvikle seg videre, og hva fremtiden vil bringe for Guy Beahm og Midnight Society.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Top Car Insurance Companies in Missouri for 2024

Missouri drivers pay more for full-coverage car insurance than...

2024 Guide to American Express Travel Insurance

American Express is known for offering a variety of...

Malawi receives $11.2 million insurance payout for drought disaster caused by El Nino

Blantyre, Malawi -- The Malawian government recently received a...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...