Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Exclusive discounts and gift vouchers at ALEJA – Night of Discounts ~ Portal24

Noč popustov v ALEJI – ekskluzivna znižanja in darilni boni Desetak

Ali uživate v nakupovanju šele, ko se stemni, ker prej preprosto ne utegnete? Za vas so v ALEJI, najboljšem nakupovalnem središču v Evropi, pripravili prav posebno doživetje. Tradicionalna noč popustov oz. late night shopping bo že ta petek, 13. oktobra 2023, med 20. in 23. uro. Čakajo vas številne aktivnosti, neverjetna znižanja do 50 % in velika nagradna igra.

80 trgovin in gostinskih lokalov v ALEJI bo namreč ta dan odprtih do 23. ure, med 20. in 23. uro pa bodo v veljavi ekskluzivni popusti. Odlična priložnost za zabaven zaključek delovnega tedna in večerjo s prijatelji ali pa nakup dolgo želenih izdelkov svojih najljubših blagovnih znamk, kot so: XYZ, S.Oliver, Sportina, Müller, Mass, Deichmann, Hervis, Cocozebra, Lisca, Buzz, Galileo, Office Shoes, Big bang, Orsay in številne druge.

Obiskovalce v ALEJI čaka tudi velika nagradna igra Jack, v kateri bodo podelili darilne bone Desetak v skupni vrednosti kar 1500 evrov.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Evropsko združenje nakupovalnih središč (ECSP) je maja letos ALEJI podelilo nagrado za dizajn in razvoj za izjemne projekte v trgovski panogi. V kategoriji »Novogradnje nakupovalnih središč s površino od 15 tisoč do 45 tisoč kvadratnih metrov« je premagala različne finaliste iz Evrope. Najsodobnejša ljubljanska nakupovalna destinacija je zablestela s svojo večnamensko trajnostno naravnanostjo in žirijo prepričala z inovativno uporabo strehe za šport, prosti čas in rekreacijo.

SES – Spar European Shopping Centers razvija, gradi in upravlja nakupovalna središča v šestih državah: v Avstriji, Sloveniji, Italiji, na Madžarskem, Hrvaškem ter na Češkem. Podjetje s sedežem v Salzburgu trenutno upravlja 31 nakupovalnih lokacij v Srednji, Južni in Vzhodni Evropi z najemno površino (GLA) več kot 850.000 kvadratnih metrov. SES je vodilni na trgu v segmentu velikih nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Z več kot 100 milijoni obiskovalcev na leto so trgovski partnerji v nakupovalnih središčih SES v letu 2022 ustvarili prodajo v višini 3,13 milijarde evrov. SES ponuja svoje znanje tudi na področjih razvoja projektov, vodenja gradnje, oddaje trgovinskih prostorov, upravljanja centrov in objektov kot tudi storitve za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so prejela že več domačih in mednarodnih nagrad za arhitekturo in oblikovanje, trajnostnost, prometno načrtovanje in inovativno trženje. Nakupovalno središče ALEJA Ljubljana je letos prejelo svetovno priznano nagrado ECSP Design and Development Award v kategoriji »Novogradnje nakupovalnih središč s površino od 15.000 do 45.000 kvadratnih metrov.« SES je del skupine SPAR Österreich.

Ne spreglejte tudi drugih zanimivih dogodkov in novic, ki jih ponuja nakupovalno središče ALEJA. Obiščite jih ta petek na noči popustov in uživajte v ekskluzivnih znižanjih ter možnosti osvojitve darilnih bonov Desetak. Za več informacij obiščite spletno stran www.aleja.si.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Sumeet Bagadia’s Top Stock Picks for Monday, August 12: Buy or Sell?

The Indian stock market witnessed a significant surge on...

Chandrababu Naidu Faces Major Backlash as Mala Community Leaders Demand Removal of SC Sub Category

SC Sub Category: అధికారంలోకి వచ్చిన తర్వాత తొలిసారి ముఖ్యమంత్రి చంద్రబాబు...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...