Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Amnistia Internacional inicia una campaña que destaca los beneficios de una comunidad acogedora para los refugiados

ACN (Accions del dia a dia com pot ser l’intercanvi en l’aprenentatge d’idiomes, el lloguer d’habitacions, l’acompanyament en el temps de lleure o gestions administratives) és una campanya impulsada per Amnistia Internacional que busca mostrar el benefici mutu que es pot obtenir quan les persones refugiades que arriben a Catalunya reben l’ajuda desinteressada de la població local. A través d’una sèrie de vídeos titulada ‚Welcome Communities-Comunitats Acollidores‘, la campanya destaca com petits gestos de solidaritat poden contribuir a una acollida digna i a una integració exitosa.

La presentació de la campanya es va dur a terme a Barcelona en el marc del Dia Mundial de les Persones Refugiades, amb l’objectiu de fer visible tot el suport que es pot oferir des de la ciutadania per garantir una acollida digna als refugiats. La coordinadora d’Amnistia Internacional Catalunya va destacar la importància de respondre a la passivitat dels estats europeus i complir amb les obligacions de protecció dels drets de les persones refugiades.

La campanya ACN ofereix diverses propostes i iniciatives que s’adrecen a persones individuals, associacions, empreses i universitats. Una d’aquestes iniciatives és liderada per l’organització ‚Refugees Welcome‘, on voluntaris com Izaskun Arrese ofereixen el seu temps per a tasques d’assessorament i acompanyament a les persones refugiades. Arrese, originària de Xile, actua com a enllaç entre les persones refugiades i llogaters per facilitar la convivència i integració en un nou entorn.

Un dels testimonis destacats és el de Mayyar Skhaita, un refugiat siria de 43 anys que ha trobat suport en una família local a Barcelona. Després d’arribar a la ciutat fa dos anys amb una beca per a un màster, Mayyar va ser acollit per els pares d’una companya de la universitat amb qui comparteix pis. La seva experiència demostra com la convivència i el coneixement mutu de cultures poden facilitar la integració i l’adaptació a un nou país.

En resum, la campanya ACN de Amnistia Internacional posa de manifest la importància de la solidaritat i la col·laboració com a eines fonamentals per a una acollida digna i una integració exitosa de les persones refugiades a Catalunya. A través de petits gestos i accions del dia a dia, es pot contribuir a construir comunitats acollidores i inclusives on tothom se senti benvingut i valorat.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Chicago burglary suspects utilizing stolen vehicles and chains to break into businesses – NBC Chicago

Chicago police are currently investigating a series of burglaries...

Meta’s AI Vision: Real-Time Automation and Personalization of Creative Ads

Meta, formerly known as Facebook, reported a 22% year-over-year...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...