Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Aquest cap de setmana, no et perdis La Festa Major d’Abrera, la Shopping Night 08760 i el Festival Píndoles

El dissabte es farà la inauguració de l’Espai Paper d’Estrassa a Olesa, aquest és un dels esdeveniments destacats que tindran lloc a la comarca aquest cap de setmana. A més, hi haurà una gran varietat d’activitats i esdeveniments a Martorell, Sant Andreu, Olesa, Esparreguera, Abrera, Sant Esteve, Collbató, Castellví, i Gelida. A continuació, es detallen alguns dels esdeveniments més destacats que es duran a terme en aquestes localitats.

A Martorell, divendres es realitzarà el taller d’autocura ‘Que visquin les dones!’ als Jardins de l’Enrajolada a les 18.30h, seguit de la presentació del projecte ‘L’Artista Invisible’ de l’Associació Artistes Plàstics a Ca l’Oller a les 19h. A les 20h, al Centre Cultural, es projectarà la pel·lícula ‘El sostre groc’ com a part del cicle Gaudí.

El dissabte a Martorell, el Club Natació Martorell acollirà un torneig de waterpolo Masters a les 8h, seguit de la Festa dels 60è aniversari del CAU Joan XXIII a la plaça de l’Església a les 17h. A la mateixa hora, a la plaça de les Puntaires, tindrà lloc la cloenda del curs de Puntaires. A les 17.30h, a l’Esplai de la Gent Gran de Buenos Aires, es podrà gaudir d’un ball de música en directe. A les 18h, a l’Esplai d’Avis La Vila, es realitzaran concerts al pati, seguit del concert de la Corsal Les Veus a les 18.30h a El Progrés. A les 19h, la Rambla de les Bòbiles acollirà la Shopping Night 08760, i a la mateixa hora, a l’Hotel Ciutat de Martorell, es durà a terme la primera tarda musical solidària de La Trampolina.

A Sant Andreu, divendres es realitzarà la 1a Cantada d’Havaneres a la plaça Font de la Roda a les 20h, seguit de la Festa Barri de la Plana amb una cata de vins al carrer Penedès. El dissabte, a la mateixa ubicació, es duran a terme activitats com el 3×3 Basquet i Futbolí Humà a les 17h, el Festival de ball a les 20h, i el Sopar a la Fresca a les 21h. Diumenge, la Festa dels Ocells tindrà lloc al carrer Penedès a les 9h.

A Olesa, divendres es realitzarà el Quiz del SAI sobre salut sexual amb perspectiva de gènere a l’Escorxador a les 20h, així com la Jornada ‘El poder de la intel·ligència artificial’ a l’Auditori de la Casa de Cultura a les 19h. A la mateixa hora, es podrà participar en una sortida al Balcó de Montserrat al Centre Cultural Cal Puigjaner. A la nit, la Festa Major de la Rambla Eixample oferirà música en directe amb l’orquestra New Marabu i DJ Dylan Lorenzo al Parc de l’Estatut.

El dissabte a Olesa, el Mercat Origen Montserrat tindrà lloc a la plaça de les Fonts i carrer dels Arbres a les 10h, seguit de la Festa Major de la Rambla Eixample amb activitats com la Festa Holy a les 12h, el Vermut electrònic a les 14h, i els inflables infantils a les 18h. A les 19h, es farà la inauguració de l’Espai Paper d’Estrassa al carrer dels Arbres, 12, i a les 21h, es realitzarà el sopar de socis al Parc de l’Estatut. A les 22h, la música als Patis tancarà la jornada, seguida del DJ Rufo Remember a les 22.30h al Parc de l’Estatut. Diumenge, la Festa Major de la Rambla Eixample continuarà amb activitats com el DJ N Kids a les 11h, el Vermut electrònic a les 14h, la representació ‘El Mag d’Oz’ a les 18h, l’exhibició de balls a les 18h, el recital de poesia amb Sadurní Paltor Duran a les 20h, i la final de festa a les 21h al Parc de l’Estatut.

A Esparreguera, divendres es realitzarà la I Jornada de Lipedema de l’Atenció Primària Metropolitana Sud a Can Pasqual a les 16h, seguit del lliurament dels Premis de Recerca Vila d’Esparreguera 2023 a la Biblioteca Municipal L’Ateneu a les 18h. A les 19.30h, a la plaça Pagesia, es durà a terme l’acte de presentació de La Llagastada 2023. El dissabte, el Pavelló Ramon Martí acollirà un torneig de 3×3 de bàsquet a les 9h, seguit de visites guiades al museu i al recinte de la Colònia Sedó a les 10.30h. A les 16.30h, a la Sala Petita de La Passió, es realitzarà el XXIII Torneig d’Escacs de Festa Major, seguit del Gran Orgull a les galeries i plaça de l’Ajuntament a les 18h. A les 19h, al parc de la Vila, es realitzarà un taller inclusiu de percussió, i a la mateixa hora, a les pistes de Tennis Municipal, es jugaran les finals del Torneig Social de Tennis. A les 22h, davant de la Residència Municipal de Can Comelles, es durà a terme una caminada nocturna a Santa Maria del Puig en memòria de Joan Subiranas.

A Abrera, aquest cap de setmana se celebra la Festa Major d’Abrera, amb portes obertes al Castell de Voltrera d’Abrera i al Balcó de Montserrat de 11 a 20h el dissabte.

A Sant Esteve, divendres es podrà gaudir de l’exposició fotogràfica a Champniers sobre ombres i reflexos a les 8h, seguit de la Festa de l’amistat a la Pista Coberta Francesc Castellet a les 17h. A les 18h, a El Casino, es realitzarà l’entrega de premis de l’Escola de Taekwondo, seguit de la inauguració de l’exposició col·lectiva ‘Les aromes de l’art’ a les 18.30h a la Sala El Celler. A les 21h, al Casal Social Vallserrat, es durà a terme el sopar de germanor, seguit de l’espectacle amb Jordi LP i ball a les 22h.

A Collbató, divendres es realitzarà una tertúlia literària amb el comentari del llibre ‘Les darreres paraules’ de Carme Riera a la Biblioteca Sibil·la Durfort a les 18.30h. El dissabte, la plaça de l’Era i Pista Martí Gil acollirà la Festa de l’esport a les 8h, seguit del concert ‘Trio Blanc i Negre’ a l’Església Sant Corneli a les 19h.

A Castellví, el dissabte es durà a terme el Festival Píndoles a la plaça del poble a les 19.30h, seguit de la projecció de la pel·lícula Wall-e a la pista exterior del CCR a les 22.15h.

A Gelida, el diumenge es podrà gaudir del Concert Estiu Coral Vallbardina al Centre Cultural a les 19.30h.

En resum, aquest cap de setmana estarà ple d’activitats diverses i emocionants a la comarca, oferint una gran varietat d’opcions per a tots els gustos i edats. És una oportunitat perfecta per gaudir de la cultura, la música, l’esport i la gastronomia local en un ambient festiu i acollidor. No dubtis a participar en algun dels esdeveniments i descobrir tot el que aquesta regió té per oferir.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

A good book prevented an Italian robbery: Literary Hub

On August 26, 2024, at 2:32 pm, a bizarre...

Millville Center undergoing retail changes, Jersey Mike’s set to open

Millville is set to welcome a new Jersey Mike's...

European market underperforms as broader market outperforms: Capital Market News

The domestic equity markets witnessed a volatile trading session...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...