Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Cardona celebra dos días de salud y bienestar con la Fundación SHE.

La Fundació SHE, amb el suport de Fundació La Caixa, està organitzant dues jornades especials dedicades a la salut i el benestar els propers 18 i 19 de juliol. Aquestes activitats estan dissenyades per promoure hàbits de vida saludables a la comunitat i continuar amb els objectius del programa Healthy Communities 2030, que va començar el 2020. Aquest programa estudia si la implementació local d’intervencions educatives per promoure la salut en l’àmbit comunitari millora la salut cardiovascular global de la població.

La primera jornada, que tindrà lloc el 18 de juliol, serà una jornada lúdica a la piscina de Cardona. Aquesta jornada està dirigida als participants del programa i a tota la població, i ofereix una varietat d’activitats esportives per a tota la família. Des de les 11 del matí fins a les 9 del vespre, els participants podran gaudir de classes de iogalates, dansa, zumba, arts marcials i altres activitats. L’objectiu principal d’aquesta jornada és promoure els hàbits saludables i augmentar l’adherència dels participants al programa Healthy Communities.

La segona jornada, que tindrà lloc el 19 de juliol a l’Auditori Valentí Fuster, estarà dedicada a la presentació dels primers resultats de l’estudi Healthy Communities. L’acte començarà a les 7 de la tarda i comptarà amb la presència i intervenció del prestigiós cardiòleg Valentí Fuster, que lidera el projecte. Durant aquesta jornada, es presentaran les properes accions del programa, destacant les iniciatives i activitats futures per promoure la salut i el benestar a Cardona.

El Dr. Roberto Elousa, investigador de l’Institut de Recerca Hospital del Mar i del CIBERCV, col·laborador del projecte HC2030 i Degà de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, presentarà els primers resultats científics dels mesuraments dels participants. Aquesta anàlisi comparativa entre els primers i segons mesuraments oferirà una visió detallada de l’impacte del programa en la salut de la comunitat.

Per concloure la jornada, hi haurà l’actuació del „Cor Jove“ de Musicant amb acompanyament instrumental, que posarà el punt final a aquest acte. L’entrada a aquesta jornada és lliure i gratuïta, i promet ser una oportunitat única per conèixer els resultats de l’estudi i aprendre més sobre la importància de promoure hàbits de vida saludables a la comunitat.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Bangladeshi authorities arrest journalist couple on murder charges | Global News

On August 21, 2024, at 07:40 PM IST, two...

The Top Bottle for Keeping Wine Chilled at a Summer Picnic

Wine is a versatile beverage that can be enjoyed...

Government Job Opportunities: Apply for Positions from IBPS to HPSC this Week

Government jobs have always been a popular choice among...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...