Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Fantasztikus kedvezmények: élvezd az akár 78%-os…

Az AliExpress vezető márkájaként a gyorsan növekvő technológiai óriás, a Blackview, a 8.28-i Shopping Fesztivál során verhetetlen ajánlatokat tett közzé, akár 78%-os kedvezményekkel! Az ajánlatok között olyan népszerű termékek szerepelnek, mint az összehajtható okostelefonok, hőképes, robusztus telefonok, táblagépek és ultranagy AMOLED okosórák. Ne hagyd ki ezeket a kötelező ajánlatokat, és tekintsd meg az alábbi kiemelt termékeket!

Az első kiemelt termék a Blackview HERO 10, a világ legolcsóbb összecsukható okostelefonja. Ez a telefon verhetetlen értéket és teljesítményt nyújt, rendkívül strapabíró és összecsukható kialakítással. A lenyűgöző, 6,9 hüvelykes 2,5K AMOLED kijelző látványos élményt nyújt, míg az intelligens fedőképernyő gyors hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz. A HERO 10 108 MP-es hátsó és 32 MP-es előlapi kamerával rendelkezik, valamint erős MediaTek Helio G99 lapkakészlettel és nagy teljesítményű akkumulátorral. Az ajánlat részeként most 53% kedvezménnyel csak 350 dollárba kerül.

A következő kiemelt termék a Blackview BL9000 Pro, a világ legjobb és legtisztább hőképes 5G strapabíró telefonja. Ez a telefon FLIR Lepton 3.5 hőképalkotóval rendelkezik, valamint számos fejlett funkciót kínál, mint például 5G kapcsolat, nagy teljesítményű kamerák és gyors töltés. A BL9000 Pro most 423 dollár helyett csak 582 dollárba kerül.

A Blackview MEGA 1 a cég első zászlóshajója a felső szintű MEGA sorozatban. Ez a táblagép 11,5 hüvelykes, 2,4K-s kijelzővel rendelkezik, adaptív frissítési gyakorisággal és nagy teljesítményű processzorral. A MEGA 1 most 153 dollár helyett 396 dollárba kerül.

A Blackview Tab 16 Pro egy másik kiemelt termék, amely 24 GB RAM-mal és Android 14-gyel rendelkezik. Ez a táblagép professzionális és személyes használatra egyaránt alkalmas, és most 127 dollár helyett 274 dollárba kerül.

Végül, a Blackview R60 a cég legnagyobb akkumulátorával és legnagyobb AMOLED Square okosórájával rendelkezik. Ez az okosóra számos edzési módot kínál, egész napos fitneszkövetést és hosszú üzemidőt biztosít. Az R60 most 22 dollár helyett 100 dollárba kerül.

Ne hagyd ki ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat! Látogass el a Blackview hivatalos boltjába augusztus 18. és 25. között, és fedezd fel további hihetetlen kedvezményeket! Az AliExpressen keresztül most lehetőséged van megvásárolni ezeket a kiváló minőségű termékeket rendkívül kedvező áron. Ne maradj le a lehetőségről, hogy beszerezd a legújabb technológiát a Blackview-tól!

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...