Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Gleb and Gauč: A Storytelling Collaboration with Forbidden Society

Forbidden Society je jméno, které rezonuje tvrdě ve světě drum and bassu. Po dvouleté lásce k Glebovi, antihype hvězdě slovenského rapu, se producent Jindřich Brejcha rozhodl vytvořit první remix. Tento remix s názvem Gauč Storytelling přináší nový pohled na Glebov hit a nabízí zajímavý rozhovor s Forbidden Society k této příležitosti.

Forbidden Society přichází s tvrdým remixem Glebova hitu a ptá se, co na to říkáme. Doporučuje poslouchat na sluchátkách nebo bednách, aby sousedi měli radost. Jindřich, známý také jako Forbidden Society, vysvětluje, proč se rozhodl vytvořit remix s Glebem. Gleba sledoval intenzivně poslední dva roky a jeho tvorba ho oslovila. Po setkání v klubu Komiks v Českých Budějovicích se rozhodli spolupracovat na remixu.

Proč právě Gauč Storytelling? Jindřich vysvětluje, že ho zaujala samotná instrumentální část skladby a Glebovy texty, které mu připomínají jeho vlastní životní zkušenosti. Remix posouvá mood originálního tracku tím, že využívá pouze vokál a část synthu od Komandera na začátku. Jindřich se snažil zachovat tvrdší taneční atmosféru, která by diváky motivovala k tanci.

Forbidden Society zdůrazňuje, že respektuje Glebovu vizi a cílí na to, aby remix oslovil jak jeho, tak i své fanoušky. Přestože Gleb je náročný, byl spokojen s výsledkem a plánují další spolupráci na jeho budoucím albu. Celkově se zdá, že remix Gauč Storytelling přináší nový rozměr Glebově hudbě a potěší fanoušky obou umělců.

Výsledný remix je tvrdší než originální verze, ale stále zachovává Glebov vokál a atmosféru. Forbidden Society se snažil vytvořit skladbu, která by oslovila posluchače a přinesla jim zážitek z tance. Spolupráce mezi těmito dvěma umělci přináší zajímavý pohled na spojení drum and bassu a rapu a ukazuje, jak může remix obohatit původní skladbu.

Celkově je remix Gauč Storytelling zajímavým experimentem, který spojuje dva odlišné žánry a umělce. Forbidden Society a Gleb ukazují, že spolupráce mezi různými hudebními styly může přinést nové a zajímavé výsledky. Tento remix je jasným důkazem toho, jak hudba může spojovat lidi a přinášet jim radost a zážitky.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Tesla recalls over 1.8 million vehicles for potential hood latch defect

Tesla, the innovative electric car manufacturer, has recently issued...

Parents are increasing their back-to-school spending this year

As the back-to-school season approaches, many parents are feeling...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...