Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

J&T launches their biggest project on Rohanský Island

Na čtyřhektarovém území na Rohanském ostrově v pražském Karlíně začne developer J&T Real Estate příští rok stavět novou čtvrť za zhruba 15 miliard korun. Nový Rohan bude moderní obytnou čtvrtí s obchody, službami, základní školou a velkým městským parkem Maniny. První etapa projektu, která je již v prodeji, zahrnuje 258 bytů v různých dispozicích. Výstavba začne směrem od Libeňského mostu a celkové investiční náklady první etapy přesáhnou tři a půl miliardy korun.

Architektonický design bytových domů v Novém Rohanu vzešel z architektonické soutěže, ve které byly vybrány návrhy od různých ateliérů. Domy nesou jména patronů významných tuzemských zvonů, což odkazuje na historii Rohanského ostrova. Ceny bytů v první etapě se pohybují mezi 165 tisíci až 200 tisíci korunami za metr čtvereční. Zájem o bydlení na Novém Rohanu je velký, přestože cenová hladina je mírně nad průměrem pražského trhu.

Mezi klienty je zvýšený zájem o větší byty s dispozicemi 3+kk a 4+kk, které tvoří přibližně 60 % první etapy. Lákadlem je i plánovaný metropolitní park Maniny a výborná dostupnost lokality u stanice metra Invalidovna. Urbanistické řešení Nového Rohanu klade důraz na prostupnost a integraci s okolní zelení, s cílem vytvořit moderní město krátkých vzdáleností, kde je vše potřebné k životu v dosahu maximálně 15 minut od domu.

Projekt Nový Rohan je nejen o bydlení, ale i o celkovém urbanistickém konceptu, který zahrnuje občanskou vybavenost včetně školy, školky a lékařské péče. Domy jsou navržené tak, aby z nich byl výhled do zeleně, na Vltavu nebo dokonce na Pražský hrad. Celkově se jedná o moderní a atraktivní obytnou čtvrť, která slibuje kvalitní a pohodlné bydlení v centru Prahy.

Projekt Nový Rohan je součástí širšího trendu v oblasti developerských projektů v Praze, kde se investice do nových bytů stávají stále atraktivnější. Vývoj cen nemovitostí v Praze je pozitivní a očekává se mírný růst i v budoucnu. J&T Real Estate investuje do Nového Rohanu 15 miliard korun, což z něj činí jeden z největších projektů v oblasti developerských investic v Praze.

Celkově lze říci, že projekt Nový Rohan slibuje moderní a kvalitní bydlení v centru Prahy s veškerou občanskou vybaveností a dostupností. S důrazem na urbanistický koncept města krátkých vzdáleností a integraci s okolní zelení, se jedná o zajímavou a perspektivní investici do bydlení v Praze.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Woman crashes car into Canoga Park taco shop after vandalizing their catering truck a week earlier

A shocking incident occurred in Canoga Park when a...

Recognizing exceptional developers and individuals

The Malaysia Property Award 2023 gala dinner was a...

Utilizing Artificial Intelligence in Veterinary Medicine and Education

Artificial intelligence (AI) is revolutionizing the field of veterinary...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...