Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

La nueva medida de la DGT que impactará a miles de españoles: quedan pocos días

A partir del setembre, la Direcció General de Trànsit (DGT) implementarà una nova normativa que afecta directament els pares i mares amb fills petits. La DGT ha anunciat que es prohibiran certs models de cadires de nadó, i això podria resultar en multes per aquells que no compleixin amb la nova normativa.

La DGT ha decidit actualitzar les normatives sobre les cadires de bebè als vehicles. A partir de l’1 de setembre, les cadires de cotxe homologades sota la normativa R44 deixaran d’estar permeses per utilitzar-les. Aquesta normativa ha estat en vigor durant anys, però ha estat superada per una nova, més segura i avançada: la normativa R129, també coneguda com a i-Size.

La decisió de prohibir les cadires de nadó R44 es deu al fet que la normativa R129 ofereix més garanties de seguretat. Mentre la R44 es basa en el pes del nen, la R129 estableix estàndards més rigorosos, incloent proves d’impacte lateral i millor protecció de cap i coll. A més, la R129 promou l’ús de cadires orientades enrere per a nens menors de 15 mesos, ja que s’ha demostrat que és més segur en cas d’accident.

Amb l’entrada en vigor d’aquesta normativa al setembre, només es podran utilitzar cadires de nadó homologades sota la normativa R129. Aquestes cadires estan dissenyades per adaptar-se millor a la mida del nen, i la seva instal·lació és més senzilla i segura gràcies al sistema Isofix, que minimitza el risc d’errors en col·locar-les.

És crucial assegurar-se que la cadira de bebè compleixi la normativa R129 per evitar possibles sancions. Utilitzar una cadira homologada sota la normativa R44 després de setembre podria resultar en multes de la DGT i posar en perill la seguretat del teu fill en cas d’accident. Per tant, és essencial actualitzar-se i garantir que la cadira que s’utilitza compleixi els nous requisits de seguretat.

Per als pares que es veuran afectats per aquest canvi, aquí teniu alguns consells pràctics:

1. Revisa la normativa: Abans de setembre, verifica si la cadira de bebè que utilitzeu compleix la normativa R129.
2. Compra amb compte: Si necessiteu comprar una cadira nova, assegureu-vos que estigui homologada sota la normativa R129. Cerqueu el segell d’i-Size per estar segurs.
3. Consulta amb experts: Si teniu dubtes, acudiu a un especialista en seguretat infantil o a un punt de venda autoritzat per rebre assessorament sobre la millor opció per al vostre fill.

En resum, la nova normativa de la DGT sobre les cadires de nadó té com a objectiu garantir la seguretat dels més petits en els desplaçaments en vehicle. És important estar informat i complir amb aquests canvis per protegir els nostres fills i evitar possibles sancions.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Insurance company forced to exit New York due to financial constraints

Adirondack Insurance Exchange, a company based in Williamsville, N.Y.,...

Rugged Industrial and Military Aerospace Panel PCs

AAEON Technology, based in Taipei, Taiwan, is making waves...

Hong Kong enforces new law to revoke passports of 6 activists abroad, including Nathan Law

The Hong Kong government's recent decision to cancel the...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...