Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Lleida: un mercat en creixement amb preus alts i interès dels inversors – idealista/news

Quan pensem en inversió immobiliària, sovint ens venen al cap les grans ciutats com Madrid, Barcelona, València o Màlaga. No obstant això, cada vegada més els inversors estan dirigint la seva atenció cap a ciutats secundàries, com és el cas de Lleida a Catalunya. Segons experts immobiliaris consultats per idealista/news, Lleida s’està posicionant com un punt d’interès per a aquests inversors, gràcies al seu mercat en alça i a la seva fortalesa.

Iris López, responsable de la immobiliària Habit-Art a Lleida, destaca que un dels factors locals més importants que ha influenciat el mercat immobiliari de la ciutat ha estat la desaparició gradual del producte bancari. Això ha provocat un increment en els preus de l’habitatge i una pujada dels lloguers, ja que cada cop és més difícil obtenir una hipoteca. A més, Francesc Valls de Finques Borrell també assenyala que la compravenda d’habitatges s’ha centrat principalment en inversors que paguen al comptat i després posen aquests actius al mercat de lloguer.

Durant el primer trimestre de l’any 2024, el mercat immobiliari a la província de Lleida ha mostrat signes de fortalesa, amb preus en constant augment i una demanda sòlida malgrat les fluctuacions econòmiques. Segons dades d’idealista, el preu mitjà per metre quadrat a Lleida va assolir els 1.352 euros al març del 2024, representant un increment del 0,3 % respecte al mes anterior i del 7,3 % en comparació amb el mateix període de l’any anterior.

La distribució de preus d’habitatges en venda a Lleida reflecteix un mercat diversificat, on el 80 % de les propietats es troben en un interval de preus d’entre 52.700 i 260.000 euros. Els apartaments destaquen com una opció popular, amb un preu mitjà de 125.000 euros, atraient tant compradors locals com inversors estrangers.

Diversos factors han contribuït a la dinàmica del mercat immobiliari a Lleida, com la demanda sostenida d’habitatges per la migració interna i la inversió estrangera, així com l’escassetat d’oferta, especialment en noves construccions. Les baixes taxes d’interès hipotecari també han estimulat la compra d’habitatges i augmentat l’activitat al sector.

Pel que fa als desafiaments del sector a Lleida, els professionals destaquen la importància de la professionalització i la relació amb el client final. En un mercat cada cop més competitiu, és crucial oferir un servei exclusiu, proper i transparent als clients. A més, s’enfronten a la nova llei d’habitatge i al límit dels preus de lloguer, que poden afectar negativament el sector immobiliari a la ciutat.

En resum, malgrat els desafiaments, les perspectives futures indiquen que els preus continuaran augmentant de manera moderada a Lleida durant l’any 2024. La inversió en propietats segueix sent atractiva, especialment en àrees properes al centre de la ciutat i amb bones connexions de transport, indicant un creixement sostingut en el mercat immobiliari de la ciutat.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...