Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Luminor mājokļu tirdziņš notiks 7. septembrī – iegūsti jaunas mājas!

Luminor mājokļu tirdziņš ir pasākums, kas piedāvā plašu informāciju par nekustamā īpašuma tirgu un mājokļa iegādes procesu. Pasākumā būs pieejama arī bērnu zona ar dažādām aktivitātēm, lai arī mazākie apmeklētāji varētu baudīt šo notikumu. Turklāt pasākuma laikā darbosies picērija „Vīnkalni“, kur ikviens varēs iegādāties garšīgu uzkodu vai dzērienu.

Viena no galvenajām aktivitātēm pasākumā būs diskusijas, kurās piedalīsies bankas un nekustamā īpašuma tirgus eksperti. Diskusijas sniegs praktisku un noderīgu informāciju par mājokļu tirgu un mājokļa iegādes procesu. Diskusiju programma ir ļoti daudzveidīga un informatīva.

Pirmajā diskusijā tiks apspriesta Euribor likme un tās ietekme uz mājokļu tirgu. Eksperti sniegs jaunākās prognozes par likmes samazināšanos un potenciālajiem nākotnes scenārijiem, kas varētu ietekmēt kreditēšanas procesu un mājokļu cenas.

Otrajā diskusijā tiks analizētas nekustamā īpašuma tirgus tendences, cenas un prognozes. Finanšu un nekustamā īpašuma eksperti dalīsies ar informāciju par pieprasītākajiem mājokļiem, piedāvājumu un cenu veidošanos jaunajos projektos, kā arī par nekustamā īpašuma tendencēm un cenu prognozēm.

Trešajā diskusijā tiks skaidrots, kas ir svarīgākais bankai, piešķirot mājokļa kredītu, kā arī tiks apspriestas pirmās iemaksas un Altum atbalsta iespējas. Šajā diskusijā tiks atbildēts uz bieži uzdotiem jautājumiem par kredīta saņemšanas nosacījumiem, nepieciešamajiem dokumentiem un pirmās iemaksas apmēru.

Ceturtajā diskusijā tiks runāts par privātmāju būvniecību, tendencēm un izmaksām. Eksperti dalīsies ar informāciju par būvniecības izmaksām, kā arī par to, kādas ir populārākās būvniecības tendences un izvēles privātmāju būvniecībā.

Pasākumā piedalīsies daudz nekustamā īpašuma attīstītāju, nekustamā īpašuma attīstītāju pārstāvju un privātmāju būvnieku, kas sniegs plašu informāciju un iespēju saņemt atbildes uz jautājumiem. Jaunākās ziņas par pasākumu var atrast Luminor mājaslapā.

Tātad, ja esi interesēts par nekustamā īpašuma tirgu, mājokļa iegādes procesu vai privātmāju būvniecību, tad noteikti apmeklē Luminor mājokļu tirdziņu! Šis pasākums ir lieliska iespēja iegūt noderīgu informāciju un padomus no ekspertiem nozarē. Uz tikšanos Luminor mājokļu tirdziņā!

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

3 Food and Beverage Companies Embracing Health Trends

The food and beverages industry is constantly evolving, with...

Lessons in Innovation: How Toothbrushes Can Benefit from Mobile Phones

Toothbrushes are an essential part of our daily hygiene...

Uncle pleads with gunman to prevent shooting in 911 call

The tragic events that unfolded at Robb Elementary School...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...