Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Més de 6 milions en sancions per no proporcionar lloguer social a Roses – Guia

El Govern ha publicat la llista de sancions en ferm a 11 grans tenidors per un total de 246 sancions i més de 6 milions d’euros en multes. Aquestes sancions s’han imposat per no oferir lloguer social a persones i famílies en risc d’exclusió residencial, en compliment de la llei d’emergència habitacional.

El Programa de reforç per vetllar pel compliment de la llei d’emergència habitacional ha permès augmentar significativament les actuacions de control, amb més de 1.200 expedients oberts i 246 sancions greus resoltes fins ara. Les infraccions detectades inclouen la falta de documentació que acrediti l’oferta de lloguer social a persones en situació de vulnerabilitat abans d’iniciar un desnonament.

Destaca que dues empreses, Divarian Propiedad i Promontoria Coliseum Real Estate, acumulen més de la meitat dels expedients incoats, amb multes que poden arribar fins als 30.000 euros per expedient. Per dissuadir aquestes pràctiques, s’ha incorporat una sanció accessòria de publicitat en tots els expedients, permetent fer difusió de les multes quan aquestes esdevinguin fermes.

El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat les 11 sancions fermes als grans tenidors, entre els quals es troben empreses com BTL Spain Residential Acquisitions SL, Wind Luxemburg SARL, Cabot Assets Spain SLU, i altres. La normativa estableix que els grans tenidors han de oferir lloguer social abans d’interposar demandes d’execució hipotecària o desnonaments, quan els inquilins es troben en risc d’exclusió residencial.

Aquestes mesures tenen com a objectiu garantir el dret a un habitatge digne per a tothom i evitar situacions d’exclusió residencial. És fonamental que els grans tenidors compleixin amb la normativa i ofereixin alternatives de lloguer social a aquelles persones i famílies que es troben en situacions de vulnerabilitat. La transparència en les sancions imposades contribueix a la rendició de comptes i a la prevenció de pràctiques abusives en el mercat immobiliari.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Tragic discovery of two children found deceased in overheated vehicles in South Texas

Two tragic incidents in South Texas this week have...

Hilda Chan Discusses Growth at Hong Kong Science and Technology Parks Corporation

In a business world where marketing is often seen...

Top Fitness Equipment Deals at Amazon Overstock Outlet in August 2024: What to Buy

If you’re someone who loves hunting for great deals...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...