Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Més de cent temàtiques per a set sectors al BNEW 2022

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) celebrarà per tercer any consecutiu el Barcelona New Economy Week (BNEW), un esdeveniment disruptiu que busca dirigir les transformacions tecnològiques i econòmiques a nivell mundial cap a l’economia 4.0. Aquesta cita, que tindrà lloc del 3 al 6 d’octubre, reunirà 600 speakers i més de 12.000 assistents, amb un total de 180 hores de contingut distribuïdes en 130 panells, sessions i debats.

Una de les característiques destacades del BNEW és la seva naturalesa híbrida, que permet tant l’assistència presencial a l’edifici DFactory Barcelona com la participació remota a través de conferències en línia. Aquesta flexibilitat permet que els participants puguin accedir a les temàtiques més avantguardistes del moment en les set verticals en les quals s’ha dividit l’esdeveniment: Digital Industry, Real Estate, Mobility, Talent, Sustainability, Invest i Experience.

Dins de la vertical BNEW Digital Industry, es tractaran qüestions com la humanització del digital i les aplicacions dels materials intel·ligents en la construcció de l’economia del futur. A la secció New Technology, es debatrà sobre la ciberseguretat en la indústria 4.0 i el paper de la dona en la tecnologia. A més, s’incorpora una nova vertical, BNEW Invest, que abordarà les tendències d’inversió a nivell mundial per a grans empreses i pimes, incloent estudis de mercat de zones com Àfrica, LATAM i Europa.

La vertical BNEW Mobility se centrarà en solucions innovadores per a la mobilitat, incloent temes com la mobilitat elèctrica i sostenible, la micromobilitat i la mobilitat urbana a les smart cities. A BNEW Sustainability, es buscaran solucions sostenibles per a empreses privades i organismes públics, abordant qüestions com el consum sostenible i la gestió de residus. BNEW Real Estate es convertirà en el punt de trobada del sector immobiliari, tractant temes com la sostenibilitat, la gestió urbanística i l’arquitectura sostenible.

La vertical BTalent posarà l’accent en l’educació, la igualtat i l’emprenedoria en els nous temps, buscant respostes a les necessitats formatives i laborals de la nova economia. Finalment, BNEW Experience oferirà exposicions d’art, experiències culinàries i tecnològiques per donar visibilitat al DFactory Barcelona.

El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, destaca la importància de seleccionar temàtiques actuals i enfocades al futur per a impulsar l’economia 4.0. Blanca Sorigué, directora general del CZFB i del BNEW, subratlla la importància de les temàtiques seleccionades per analitzar les últimes innovacions i els reptes en l’època post pandèmica.

Amb només dues edicions celebrades durant la pandèmia, el Barcelona New Economy Week ja s’ha consolidat com un esdeveniment de referència, posant Barcelona en el mapa com a capital de l’economia 4.0. Amb una participació creixent any rere any, el BNEW es consolida com una cita imprescindible per a tots aquells interessats en les tendències més disruptives de l’actualitat econòmica i tecnològica.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Robotic Grappling Enhanced by Computer Vision Accuracy

NASA’s Johnson Space Center (JSC) in Houston, Texas, is...

Use this £1.79 hack to effectively deter rats from invading your fences and gardens

Rats can be a nuisance, especially when they make...

Venezuela enacts law targeting NGOs that support victims and advocate for human rights

The Venezuelan National Assembly recently passed the “Law for...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...