Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Night of Shopping in Vilanova

La Vilanova Shopping Night és un esdeveniment anual que ofereix als residents i visitants de Vilanova i la Geltrú una experiència de compra única i festiva. Aquesta iniciativa, organitzada per l’Associació de comerciants Viu Comerç amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, ha estat un èxit en les seves edicions anteriors i es prepara per celebrar la seva quarta edició el dissabte 1 de juny de 2013.

Durant la Vilanova Shopping Night, els establiments del centre de la ciutat obriran les seves portes en un horari extraordinari, de 21h a 00h, per oferir als clients l’oportunitat de gaudir de promocions especials, descomptes i activitats exclusives. Aquesta nit de compres es converteix en una festa del comerç i dels comerciants, que transforma el centre de Vilanova i la Geltrú en un espai vibrant i animat.

Els comerciants participants en la Vilanova Shopping Night es preparen per a l’ocasió decorant els seus aparadors i oferint una àmplia gamma de productes i serveis. A més de les promocions i descomptes, els clients podran gaudir de música en directe, actuacions, tastos a les botigues, DJ’s, photocall i altres activitats que animaran la nit de compres.

Una de les preocupacions dels organitzadors de l’esdeveniment és facilitar l’aparcament als clients que assisteixin a la Vilanova Shopping Night. Per això, els establiments participants disposaran de tiquets d’estacionament gratuït de fins a una hora, vàlids pels aparcaments soterrats de la plaça de les Casernes i de la plaça Charlie Rivel.

La Vilanova Shopping Night no només busca promoure el comerç local i dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat, sinó també posicionar Vilanova i la Geltrú com a destí comercial de referència a Catalunya. Amb una àmplia oferta comercial i una atmosfera festiva i acollidora, aquest esdeveniment pretén captar l’atenció dels visitants i mostrar-los tot el que la ciutat té per oferir en termes de compres i oci.

En resum, la Vilanova Shopping Night és una experiència de compra única i emocionant que combina el millor de la moda, la gastronomia i l’entreteniment en un entorn festiu i acollidor. Amb la seva quarta edició a l’horitzó, aquest esdeveniment promet superar les expectatives i consolidar-se com una cita imprescindible per a tots aquells que estimen el bon comerç i la diversió.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Top 5 Locations for Enjoying Catan, Pandemic, Lorcana, and More Board and Card Games

Board and trading card games have been a popular...

The industrial sector in Jordan accounts for 21.7% of GDP in the first quarter.

Saudi Arabia’s commitment to digitalization and health care has...

Riot Games, Take-Two, ESA, and others present a plan for fostering diversity in the worldwide gaming community

Diversity and inclusion are crucial components of creating a...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...