Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

OBRAZEM: Poslední řada Sex Education se loučí, podívejte se, jak bude vypadat

Čtvrtá série slavného seriálu Sex Education bude sice tou poslední, tvůrci ale slibují rozlučku ve velkém stylu. Poslední série Sex Education vyjde na Netflixu 21. září 2023. Zatímco teaser na 4. sérii vyšel v červenci, nyní Netflix zveřejnil první oficiální fotografie.

Odchody, stálice i nové tváře

Seriál po třetí sérii opustilo několik herců a hereček a jejich postavy ve čtvrté nebudou. Jde o Simone Ashley (postava Olivie), Tanyu Reynolds (Lili) či Patricii Allison (Ola Nyman). Naopak nechybí Asa Butterfield jako Otis Milburn, kterého doplní Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling nebo Mimi Keen.

Nově se k osvědčenému týmu připojí herec oceněný Emmy a hvězda seriálu Městečko Schitt’s Creek Dan Levy, Thaddea Graham (Doctor Who), Lisa McGrillis (Somewhere Boy), Marie Reuther (Kamikaze), herečka a modelka Jodie Turner Smith nebo komik Eshaan Akbar.

Ve čtvrté sérii se postavy dostanou na novou školu Cavendish Sixth Form College poté, co na konci třetí zavřeli jejich střední školu v Mordalu kvůli různým sexuálním a výchovným skandálům. Na ochutnávku z nové série mrkni do galerie.

Úspěchy a ocenění

Od svého příchodu na Netflix v roce 2019 byl seriál Sex Education nominován ve spoustě soutěží a získal řadu ocenění, včetně hlavní ceny za nejlepší komediální seriál za 3. sérii na 50. ročníku mezinárodních cen Emmy v roce 2022. Seriál Sex Education S3 měl za prvních 91 dní 66,6 milionu zhlédnutí.

Závěrečná série a slova tvůrkyně

V dopise fanouškům tvůrkyně, hlavní scenáristka a výkonná producentka Laurie Nunn uvedla: „Jsme na Sex Education neuvěřitelně hrdí a cítíme se zavázáni hlavně našim skvělým scenáristům, hercům a štábu, kteří do natáčení každé epizody vložili svá velká srdce. Neúnavně pracovali, aby vám přinesli závěrečnou sérii, a my se nemůžeme dočkat, až se o ni s vámi podělíme.“

Série Sex Education se tedy chystá na svůj velkolepý závěr a fanoušci se mohou těšit na další porci humoru, emocí a skvělého hereckého obsazení. Datum premiéry je stanoveno na 21. září 2023, a tak zbývá jen čekat, jakým způsobem se tvůrci rozloučí se svými milovanými postavami.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Ho Chi Minh City to prohibit vehicles on downtown streets during River Festival

As the 2nd HCMC River Festival approaches, the municipal...

2024 Review of Prudential Life Insurance

Life insurance is a crucial financial tool that provides...

2024 Guide: Essential Information to Know

Temporary car insurance is a term that many people...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...