Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Portal de la Marina brings together the future promises of football in the 2nd edition of the Mixed Children’s 3X3 Tournament.

Les empreses de la Marina Alta en la Marina Plaça

El Centre Comercial Portal de la Marina, situat a Ondara i propietat de Lar España Real Estate Socimi, està organitzant la segona trobada infantil de futbol en col·laboració amb Nitidia Sport. Aquest esdeveniment, conegut com a Portal de la Marina Cup, tindrà lloc del 26 al 29 d’agost dins les instal·lacions del centre comercial. Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar la pràctica esportiva entre els xiquets i xiquetes de la Marina Alta, convidant-los a participar en un campionat de futbol en diverses categories.

Les categories disponibles per als participants són querubí (4-5 anys), prebenjamí (6-7 anys) i benjamí (8-9 anys). Els interessats a formar part d’aquest esdeveniment esportiu poden inscriure’s a través del l’enllaç proporcionat pel centre comercial. El cost de la inscripció és de 10 € per als socis del Club de los Disfrutones i de 15 € per als que no pertanyen al club. A més, els equips guanyadors de cada categoria rebran una plaça per al campus Gayà de Nadal, una oportunitat única per continuar desenvolupant les seves habilitats esportives.

Per incentivar la participació del públic, Portal de la Marina ha preparat diversos sorteigs i premis. Del 19 al 31 d’agost, a través de l’App del Club de los Disfrutones, es sortejarà una entrada doble per a un partit de la temporada del València CF al Mestalla. Això permetrà als aficionats de l’equip valencià gaudir d’una experiència única en directe al camp.

Virginia Carrasco, directora del centre comercial, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa per transmetre valors com la companyonia, la superació i l’esforç a tots els participants. A més, en un any marcat per la celebració dels Jocs Olímpics, aquest esdeveniment esportiu pren un significat especial, motivant als joves a seguir practicant esport i a superar-se cada dia.

Portal de la Marina és reconegut per ser un dels principals centres comercials de la Marina Alta, amb una àmplia oferta comercial i de lleure. Amb més de 40.000 metres quadrats de superfície bruta llogable (SBA), aquest centre ofereix més de 100 botigues i 10 restaurants de renom nacional i internacional. Des de la seva inauguració el 2008, Portal de la Marina s’ha consolidat com un destí de compres i oci preferit pels habitants de la zona.

La recent reforma de la zona de restauració el 2018 ha millorat encara més l’experiència dels clients, convertint-lo en un lloc ideal per passar el dia fent compres, gaudint de la gastronomia i de moments d’oci amb la família i amics. Amb un fort compromís amb la ciutat, els seus habitants, el medi ambient i la sostenibilitat, Portal de la Marina continua sent un referent en la regió per a tots aquells que busquen una experiència de compres completa i satisfactòria.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...