Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Pradedamas statyti verslo centras „Hermanas“ Kaune | Verslas

Planuojama, kad verslo centro „Hermanas“ statybos bus baigtos kitų metų paskutinį ketvirtį. Šis naujas verslo centras ne tik padės mažinti naujų biurų deficitą Kaune, bet ir prisidės prie modernaus naujojo Kauno centro veidą kairiajame Nemuno krante.

Besiplečiantys vietos ir tarptautiniai verslai sparčiai augina modernių biurų poreikį Kaune, todėl nedelsdami imamės naujo projekto – verslo centro „Hermanas“. Keldami ambicingą tikslą – naujakurius įkurdinti po kiek daugiau nei metų – generaliniu šio projekto rangovu pasirinkome „Veikmės statybą“, su kuria pasirašėme 21 mln. Eur vertės sutartį. Pasak „SBA Urban“ bendrovės „Urban LIVE“ direktorės Inga Navickaitės, naujasis verslo centras „Hermanas“ rinkai pasiūlys daugiau kaip 10 000 kv. m. erdvių biurams ir panašu, kad rinka tokį plotą sugers per trumpą laiką.

„Imamės šio projekto, nes jis yra įdomus ir suteikia galimybę prisidėti kuriant modernaus naujojo Kauno centro veidą kairiajame Nemuno krante. Taip pat įgyvendinsime nacionalinės premijos laureato Rolando Paleko architektų studijos kūrinį“, – teigia „Veikmės statybos“ vadovas Mantas Bagdonavičius.

Naujajame 8 aukštų verslo centre „Hermanas“ aukšto plotai varijuos nuo 1044 iki 1500 kv. m., kurie bus itin patrauklūs didesnėms įmonėms, kurios galės įsikurti visame aukšte. Planuose ir keli mažesnio ploto, 106-305 kv. m. erdvių biurai. Planuojama, kad A++ klasės biurų pastatas „Nemunaičiuose“ bus įvertintas „WELL“ sertifikatu, kuris pastatų projektavime ir eksploatavime sutelkia ypatingą dėmesį į žmogaus sveikatą bei gerovę, taip pat planuojamas ir BREEAM „In-Use“ tvarumo sertifikatas.

Siekiant išlaikyti architektūrinį nuoseklumą, antrasis „Nemunaičių“ etapas kurtas drauge su Nacionalinės premijos laureato Rolando Paleko architektų studija. Čia daug dėmesio skiriama tvariems ir architektūriškai estetiškiems sprendimams. „Hermano” verslo centras planuojamas net su trimis lauko terasomis, kuriose darbuotojai galės mėgautis vaizdu į Nemuną.

Šio verslo centro statybomis prasideda antrasis „Nemunaičių“ plėtros etapas, kuriame numatyti ir gyvenamieji, ir komercinės paskirties pastatai su žaliosiomis zonomis, krantinės promenada, centrine aikšte ir kitomis, bendruomenei svarbiomis erdvėmis. „SBA Urban“ planuoja per kelerius metus išvystyti naują patrauklų rajoną 6 ha teritorijoje kairiajame Nemuno krante.

Pasak I.Navickaitės, tikimasi, kad tiek „Nemunaičių“ projekto plėtrą, tiek ir čia Kauno savivaldybės kuriamą infrastruktūrą įvertins ne tik verslas, bet ir gyventojai – pėsčiųjų tiltas iš kairiosios Nemuno pusės į Nemuno salą, H. ir O.Minkovskių gatvės rekonstrukcija, M.K.Čiurlionio menų centras – tik pabrėžia teritorijos perspektyvą. Taip pat jaučiamas ir rinkos pasitikėjimas patyrusiu ir Kaune gerai žinomu vystytoju „SBA Urban“.

Verslo centro „Hermanas“ statybos baigimas kitų metų paskutinį ketvirtį tikrai suteiks naują impulsą Kauno verslo ir gyvenimo erdvėje. Tai ne tik mažins naujų biurų deficitą, bet ir sukurs modernų naująjį Kauno centrą, kuris bus patrauklus tiek verslui, tiek gyventojams.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

The much-loved ‚Backyard Sports‘ video game franchise is making a comeback

Get ready to relive your childhood memories because the...

Iowa schools prohibiting books such as ‚1984‘ and ‚The Color Purple‘ due to sexual content

The Carlson family, residents of Iowa City, recently spoke...

L’IBEX avança gradualment cap als 11.400 punts

The IBEX 35, Spain's benchmark stock market index, started...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...