Exclusive Content:

Insights from Ipsos Canada: Uncovering Consumer Trust...

In today's digital age, online communities play a significant...

K-12 Online Education Service Market Set to...

The K-12 online education service market is experiencing rapid...

Harnessing AI for the Benefit of People...

Artificial Intelligence (AI) has become an integral part of...

Puigdemont caught on camera in low emissions zone while escaping Barcelona

Les càmeres de control de la zona de baixes emissions (ZBE) de Barcelona han jugat un paper crucial en la captura del vehicle amb el qual l’expresident Carles Puigdemont va escapar de la ciutat després de la seva aparició pública a l’Arc de Triomf. Aquesta informació ha estat confirmada pel tinent d’alcaldia de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, en una entrevista amb l’agència de notícies ACN. Segons Batlle, les càmeres de la ZBE van identificar els vehicles implicats en l’escapada de Puigdemont, tot i que aquestes càmeres no estaven destinades a la seguretat sinó al control de les emissions.

Aquest nou detall sobre la fugida de Puigdemont contrasta amb l’operatiu policial dels Mossos d’Esquadra, que no van aconseguir detenir l’expresident. Les imatges captades per les càmeres de la ZBE han afegit una nova capa d’informació a les notícies que han anat sorgint sobre com va ser la fugida de Puigdemont després de la seva aparició a Barcelona. L’expresident ja va confirmar que va marxar cap a França per carretera, assegut al seient del darrere d’un cotxe.

Albert Batlle també ha revelat que les càmeres de la ZBE de Barcelona, que són vigilades per la Guàrdia Urbana, haurien estat a disposició dels Mossos d’Esquadra per fer-ne un seguiment si s’hagués sol·licitat col·laboració a la policia local. Batlle ha afirmat que les càmeres de seguretat de la ciutat estaven disponibles per ajudar en el seguiment de Puigdemont, si fos necessari.

D’altra banda, Batlle ha evitat fer comentaris sobre el dispositiu dels Mossos d’Esquadra per detenir Puigdemont el dia del ple d’investidura d’Illa, optant per no valorar les accions d’una altra força policial. Les declaracions de Batlle han estat publicades més d’una setmana després de la fugida de Puigdemont, i aporten una nova perspectiva sobre com es va desenvolupar l’operatiu per capturar l’expresident.

El sistema de control automàtic de la ZBE de Barcelona està format per més de 100 càmeres distribuïdes per tota l’àrea metropolitana. Aquestes càmeres s’encarreguen de llegir les matrícules dels vehicles que accedeixen a la zona i de contrastar-les amb les dades de classificació ambiental de la DGT i amb el registre metropolità de vehicles estrangers i altres vehicles autoritzats. Aquest sistema automatitzat va ser el responsable de captar la matrícula del vehicle utilitzat per Puigdemont per dirigir-se cap a la Catalunya Nord.

En resum, les càmeres de control de la ZBE de Barcelona han estat claus en la identificació del vehicle amb què Carles Puigdemont va escapar de la ciutat després de la seva aparició a l’Arc de Triomf. Aquest nou detall aporta més llum sobre com es va desenvolupar la fugida de l’expresident i com es van coordinar els diferents cossos policials en aquesta operació.

Latest

Insights from Ipsos Canada: Uncovering Consumer Trust in Online Communities

In today's digital age, online communities play a significant...

Harnessing AI for the Benefit of People and Society – Global Government Forum

Artificial Intelligence (AI) has become an integral part of...

Newsletter

Don't miss

Pamela Anderson’s Vancouver Home and Garden: A Transformational Journey

Pamela Anderson, known for her iconic roles in Baywatch...

Neuznat běloruské volby je komplikované: Za obviněním Česka může být Moskva • RESPEKT

Vůdkyně běloruské opozice Svjatlana Cichanouská nedávno oznámila, že se...

Insights from Ipsos Canada: Uncovering Consumer Trust in Online Communities

In today's digital age, online communities play a significant role in shaping consumer trust. With the rise of social media platforms, review websites, and...

K-12 Online Education Service Market Set to Experience Rapid Growth, Projected to Reach $550.41 Billion by 2032 – openPR

The K-12 online education service market is experiencing rapid growth and is poised to reach a staggering USD 550.41 billion by 2032, according to...

Harnessing AI for the Benefit of People and Society – Global Government Forum

Artificial Intelligence (AI) has become an integral part of our daily lives, from virtual assistants like Siri and Alexa to self-driving cars and personalized...