Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Solars de uso terciario para invertir en el futuro de Sabadell

Sabadell, situat en un enclavament estratègic de Catalunya, és una ciutat en constant creixement que ofereix una gran quantitat d’oportunitats d’inversió. Amb una població de 216.000 habitants i a només 25 km de Barcelona, Sabadell és un dels pols econòmics més importants de la regió.

Recentment, la ciutat ha apostat pel desenvolupament urbanístic del Sector de Sant Pau del Riu-Sec, un espai situat a prop de importants vies de comunicació com la C-58 i l’AP-7. Aquesta àrea compta amb Via Sabadell, un parc comercial que alberga marques reconegudes com Ikea, Mercadona, Leroy Merlin i Media-Markt, entre altres.

Dins del Projecte de Reparcel·lació del Sector Sant Pau de Riu-Sec, la immobiliària Haya Real Estate ofereix dues parcel·les de sòl terciari edificable. Amb una superfície total de 64.837 m² i un sostre permès de fins a 25.223 m², aquestes parcel·les ofereixen una gran oportunitat d’inversió en un entorn amb vistes panoràmiques del Vallès Occidental.

El sòl terciari, destinat a la prestació de serveis al públic, les empreses i els organismes, té un pes significatiu en l’economia catalana. Amb el sector serveis com a principal ús d’aquestes parcel·les, les oportunitats d’inversió són molt atractives. El sector terciari representa el 75,42% de la població ocupada a Catalunya i contribueix amb el 68,28% del PIB.

Les parcel·les de Haya Real Estate a Sabadell ofereixen diverses opcions d’ús, incloent la construcció d’oficines, hotels, serveis sanitaris i educatius, així com allotjament universitari. Amb la seva proximitat a la UAB, que compta amb més de 37.000 alumnes, aquesta opció d’inversió és particularment atractiva.

A més, les parcel·les permeten usos compatibles com la restauració, activitats recreatives, esportives, culturals i d’aparcament. Amb accés directe a importants vies de comunicació i a prop del centre de la ciutat, aquestes parcel·les ofereixen una gran varietat d’oportunitats d’inversió rendibles.

Per a més informació sobre aquesta oportunitat d’inversió a Sabadell, es pot visitar el lloc web de Haya Real Estate. Com una empresa líder en la gestió d’actius immobiliaris, Haya Real Estate ofereix una xarxa comercial distribuïda per tot el territori i gestiona grans carteres de patrimoni, oferint una experiència fiable i professional als inversors interessats en aquesta regió.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Navigating Pennsylvania’s regulations for light vehicles.

Licensed drivers are supposed to pay attention to all...

The British beauty industry saw an 11% growth in 2023, adding £27.2bn to GDP despite economic challenges.

The British beauty industry is experiencing significant growth, with...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...