Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Support the Serbian Olympic Team – News

Olimpijske igre su već počele u BIG Fashion centru u Beogradu, a ovaj događaj je sve samo ne običan! BIG Šoping centri su ponosni sponzori Olimpijskog komiteta Srbije, te su odlučili da organizuju niz interesantnih sportskih aktivnosti za celu porodicu od 4. do 7. jula. Posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnom i zabavnom programu svakog dana od 16 do 20 časova tokom trajanja manifestacije.

Prvog dana, 4. jula, posetioci će imati priliku da pokažu svoju podršku srpskim olimpijcima na veoma kreativan način. Na specijalnom zidu će moći da napišu svoju poruku podrške koja će biti poslata olimpijskom timu Srbije na Igrama u Parizu. Budite kreativni i neka vaša poruka bude zlata vredna za naše zlatne olimpijce!

Narednog dana, 5. jula, posetioci će imati priliku da se zabave snimajući svoj olimpijski video. Korišćenjem sportskih rekvizita i pokreta iz omiljenog sporta, mogu snimiti video u 360° foto kabini, podeliti ga na društvenim mrežama i ući u trku za nagrade. Najkreativniji i najpopularniji snimci će biti nagrađeni!

Šesti jul rezervisan je za navijačke fotografije. BIG Fashion Beograd je pripremio magično ogledalo sa raznovrsnim navijačkim rekvizitima kako bi vaše slike bile što zanimljivije i originalnije. Fotografije će biti uručene u brendiranom ramu kao savršen suvenir ovog dana.

Poslednjeg dana, 7. jula, posetioci će imati priliku da pokažu svoju navijačku energiju u decibelima! U brendiranoj navijačkoj kabini, mogu uzviknuti „NAPRED SRBIJA!“ što glasnije, a njihova energija će biti merena u decibelima. Najglasniji navijači će osvojiti fantastične nagrade!

Osim ovih aktivnosti, posetioci će imati priliku da svakog dana uživaju u dodatnim olimpijskim igrama. Igra memorije će testirati njihovo pamćenje i brzinu, dok će olimpijska pazla sa motivima iz Pariza pružiti opuštajući izazov. Takođe, ne zaboravite da zabeležite ove posebne trenutke uz fotografiju sa Srećkom, maskotom i simbolom našeg Olimpijskog tima.

BIG Fashion Beograd je idealna destinacija za kompletno uživanje – od modnih noviteta do zabavnih izazova u olimpijskom duhu! Vidimo se od 4. do 7. jula u BIG Fashion Beogradu, mestu gde moda, zabava i sportski duh postaju jedno! Ne propustite priliku da podržite naše olimpijce na jedinstven i zabavan način.

Sve u svemu, ova inicijativa BIG Šoping centara je sjajan način da se zajedno sa porodicom i prijateljima uključite u olimpijski duh i pokažete podršku našim sportistima. Ne propustite priliku da se zabavite, takmičite i uživate u ovom jedinstvenom događaju koji spaja modu, zabavu i sportski duh!

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Auto insurance premiums in California increase by 54% this year, reports Orange County Register

The latest economic trend in California is causing quite...

Exploring the Distinctive Kitchen Seating Area of Diane Keaton

Diane Keaton is not only a talented actress but...

મહિલા લાખો રોકડા લઈને ખરીદી કરવા ગઈ હતી, પછી સ્ટાફનું માથું ચકરાઈ ગયું અને 2 કલાક ગણાવ્યા.

આજની વ્યસ્ત જીવનશૈલીમાં, આપણે સમય બચાવવા માટે ખરીદી કરવા...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...