Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

The Dead Poet Society in Prague

Dead Poet Society, americká rocková kapela, se opět vrací do Prahy! Po úspěšném koncertu v červnu, který odehráli s doprovodem .themayrevolution, se fanoušci mohou těšit na další nezapomenutelný zážitek 26. února 2024 v pražském Futuru.

Kapela bude tentokrát podpořena skupinou Ready The Prince, což slibuje skvělou hudební show pro všechny přítomné. Dead Poet Society je známá svým nekonvenčním přístupem k rockové hudbě a energickými živými vystoupeními, která dokážou publikum nadchnout a rozproudit.

Symbolem kapely se stal kytarista Jack Collins a jeho „stará z*sraná sedmistrunka“, kterou si koupil v obchodě na střední škole. Tato kytara se stala inspirací pro nový způsob psaní hudby pro kapelu. Collins vzpomíná: „Po letech mi ležela ve skříni a já se rozhodl, že ji znovu vezmu do ruky, protože jsem se opravdu nudil. Stalo se to pro nás novým způsobem psaní hudby – otevřelo nám to dveře do úplně nového světa, který jsme objevili.“

Dead Poet Society vznikla v roce 2013 jako studentský projekt na Berklee College of Music v Bostonu. Kapela se postupně vyvíjela a hledala svůj vlastní hudební styl. Bylo to trochu obtížné, než našli společnou řeč, ale nakonec se mezi členy vytvořila silná chemie a společná vášeň pro různé hudební žánry.

Kapela se inspiruje různými umělci a skupinami, od rockových legend jako Led Zeppelin a moderních kapel jako Royal Blood, až po experimentální umělce jako St. Vincent nebo Tyler, the Creator. Jejich hudba je eklektická a plná energie, což se odráží i na jejich živých vystoupeních.

Pro fanoušky, kteří chtějí zakoupit nebo prodat vstupenky na koncert, je doporučeno využít oficiální a ověřené služby na sekundární prodej vstupenek TicketSwap. Tím se zajistí bezpečnost a pravost vstupenek a zároveň se minimalizuje riziko podvodů.

Dead Poet Society slibuje nezapomenutelný večer plný skvělé hudby a energie. Jejich koncerty jsou vždy plné vášně a emocí, které dokážou oslovit každého posluchače. Nezapomeňte si rezervovat své místo na jejich koncertě v Praze a připravte se na skvělý hudební zážitek!

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Top 58 SEO Agencies for Boosting Your Ranking in 2024

Influencer Marketing Hub is a platform that stands out...

New hotspot in Clarendon set to offer sophisticated cocktails and elevated dining choices

Cielo Restaurant, set to open in Clarendon, is poised...

Ramanan calls on Indian community to participate in KKB by-election and vote

The upcoming Kuala Kubu Baharu (KKB) by-election has sparked...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...