Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

The Soros Foundation strengthens its foundation

L’Open Society Foundations, fundada per George Soros, és una organització filantròpica dedicada a l’activisme, l’educació, el debat democràtic i la creació artística per als drets humans i les llibertats civils. Recentment, han ampliat la seva presència a Barcelona amb l’obertura de l’Espai Societat Oberta a Sant Gervasi. Aquest espai servirà com a punt de trobada per a la societat civil i com a plataforma per exhibir projectes artístics, culturals i socials.

L’Open Society Foundations Europa ja tenia la seva seu a Barcelona, però ara amb l’obertura de l’Espai Societat Oberta, posen a disposició de les organitzacions que treballen per la llibertat i en contra de la discriminació un espai gratuït on generar sinergies i organitzar activitats. Aquest espai promet oferir molta llibertat a les entitats per presentar temes incòmodes i controvertits, com la gitanofòbia, la periodisme i llibertat, entre altres.

L’Open Society no busca crear grans projectes propis, sinó que ofereix suport a organitzacions que lluiten pels drets dels ciutadans. Tenen línies de lluita contra la discriminació, la corrupció, els abusos del poder i altres temes d’interès social. Col·laboren amb investigadors i organitzacions que denuncien casos de corrupció, abusos policials i altres injustícies. A nivell català, estan fent recursos contra casos de detenció racista i altres violacions dels drets humans.

Impulsada per George Soros, l’Open Society és una de les entitats filantròpiques més grans del món, dedicada a la construcció de democràcies fortes i tolerants. Han donat suport a organitzacions sense ànim de lucre que lluiten contra la injustícia, exposen la corrupció i promouen la inclusió de les minories ètniques, les dones i les persones LGBTI en la formulació de polítiques. George Soros ha donat més de 32.000 milions de dòlars en activitats filantròpiques i la seva fundació ha col·laborat amb diverses entitats i institucions en la defensa dels drets humans i les llibertats civils.

En resum, l’Open Society Foundations és una organització compromesa amb la defensa dels drets humans i les llibertats civils, que ofereix suport a organitzacions i activitats que lluiten contra la injustícia i la discriminació. Amb la seva presència a Barcelona, esperen ampliar la seva xarxa i continuar treballant per una societat més justa i tolerant.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Amit Sethiya departs from SYSKA: Marketing and Advertising News on ET BrandEquity

Amit Sethiya, the head of marketing at SYSKA, has...

Today’s Olympic basketball games: US-Australia matchup highlights Friday’s schedule

Sydney McLaughlin-Levrone made history at the 2024 Paris Olympics...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...