Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

There will be no community center in Rinkeby

Det blir inget ”community center” i Rinkeby. Det blev klart under mötet i Folkets Hus igår kväll. Stadsdelsdirektören Victoria Callenmark meddelade att planerna på att etablera en verksamhet som skulle konkurrera med Rinkeby Folkets Hus inte kommer att genomföras.

Rinkeby Folkets Hus-föreningen kallade till ett öppet medlemsmöte för att diskutera stadsdelsförvaltningens planer. Föreningens ordförande, Carl Hamilton, betonade vikten av samarbete och uttryckte att de inte är rädda för konkurrens men vill fortsätta samarbeta med stadsdelsförvaltningen. Han lyfte även fram Rinkeby Folkets Hus roll i Fokus Järva, ett viktigt politiskt projekt i Sverige.

Under mötet satt Victoria Callenmark som ensam representant för staden och svarade på frågor från medlemmarna. Hon erkände att kommunikationen hade brustit och att planerna på ett community center hade skapat förvirring. Callenmark förklarade att stadsdelsförvaltningen har ett tydligt uppdrag att samarbeta och att de nu vill vidareutveckla samarbetet med Rinkeby Folkets Hus.

En av de frågor som diskuterades var planerna på att anställa en projektledare för community centret. Det var oklart om projektledaren redan var tillsatt, men Callenmark betonade att verksamheten skulle fokusera på kvinnor långt utanför arbetsmarknaden. Frågor om hur verksamheten skulle se ut konkret kunde inte besvaras under mötet.

Medlemmar från Rinkeby Folkets Hus och andra närvarande uttryckte sin oro över planerna på ett nytt community center och ifrågasatte varför man inte istället satsade på att utveckla den redan framgångsrika verksamheten i Folkets Hus. Efter att ha lyssnat på kritiken var stadsdelsdirektören tydlig med att planerna på community centret inte kommer att genomföras och att samarbetet med Rinkeby Folkets Hus ska fortsätta att utvecklas.

I slutändan var mötet en möjlighet för medlemmarna att uttrycka sin oro och för stadsdelsdirektören att tydliggöra stadsdelsförvaltningens intentioner. Genom att lyssna på varandra och kommunicera öppet och tydligt kan samarbetet mellan stadsdelsförvaltningen och Rinkeby Folkets Hus fortsätta att växa och utvecklas till gagn för hela Rinkeby-samhället.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

SkyWorld receives second consecutive gold award at FIABCI

PEMAJU bandar, SkyWorld Development Berhad (SkyWorld) telah sekali lagi...

2024 Little League World Series: Games, Schedule, Scores, and Bracket

The Little League World Series is an exciting event...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...