Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Toimetuse nüansid: Fabieni RETRO second-hand pood – valitud esemed ja kvaliteedinõustamine

Kas teadsid? Sortir à Paris’is ei maksa professionaalid ja disainerid kunagi meie ajakirjanikega kohtumise eest. Meie missioon on aidata lugejatel luua püsivaid mälestusi oma lähedastega: sel nädalal avastage Fabien Boreli, Etienne Marceli linnaosas rue de Turbigo’s asuva RETRO second-hand poe juhi lugu. Pärast kümneaastast kogemust valmisrõivaste sektoris asutas Fabien rohkem kui 3 aastat tagasi oma ettevõtte, mis pakub 340 m2 suurusel alal laia valikut hoolikalt valitud vintage-esemeid, mis on avatud lõõgastavas ja külalislahkes õhkkonnas, mis peegeldab juhi ja tema meeskonna väärtusi.

Fabien räägib, et tema eesmärk on aidata inimestel luua püsivaid mälestusi oma lähedastega ning ta usub, et poe atmosfäär ja valik vintage-esemeid aitavad sellele kaasa. Ta rõhutab, et RETROs sorteeritakse esemeid riietuse tüübi, mitte soo järgi, ning poe eesmärk on julgustada inimesi igal pool vaatama ja avastama. Fabien on loonud poe, mis pakub mitmekülgset valikut ja on mõeldud erinevatele klientuuridele alates teismelistest kuni väikeste lastega lapsevanemateni.

Fabieni kümneaastane kogemus valmisrõivaste valdkonnas on aidanud tal luua unikaalse kontseptsiooni, mis eristub teistest säästupoodidest. Ta rõhutab, et tema eesmärk on nõustada kliente ja pakkuda neile parimat teenindust, mitte lihtsalt müüa. Fabien usub, et hea nõustamine viib paremate müügitulemusteni ning ta on pühendunud looma poes sõbraliku ja külalislahke atmosfääri.

Lisaks oma äri juhtimisele on Fabien ka mures ökoloogilise vastutuse ja jätkusuutlikkuse pärast. Ta räägib, kuidas kasutatud rõivaste müük on viimastel aastatel kasvanud ning kuidas ta soovib panustada selle sektori arengusse. Fabien plaanib alates 2024. aastast hakata ostma tagasi klientide riideid ning ta rõhutab, kui oluline on toetada säästupoodide ökoloogilisi väärtusi.

Üks oluline aspekt Fabieni poes on ka lasteosakond, kus pakutakse väga taskukohaseid valikuid lastele. Fabien rõhutab, et ta soovib pakkuda laia valikut erinevatele vanuserühmadele ning tema poe klientuur ulatub 12-aastastest kuni 99-aastasteni. Ta rõhutab, et tema poe kliendid on väga mitmekesised, kuid tema tüüpiline klient on 15-16-aastane teismeline koos neljakümnendates vanematega.

Lõpuks, Fabien jagab ka meeskonnalugusid, rõhutades, kuidas tema meeskond on oluline osa poe igapäevasest toimimisest. Ta räägib, kuidas ta on andnud võimaluse noortele ja tudengitele ning kuidas nad on aidanud kaasa poe arengule ja edule.

Kokkuvõttes, Fabien Boreli lugu RETRO second-hand poe juhina on inspireeriv ja näitlik sellest, kuidas pühendumus, klientidele suunatud teenindus ning ökoloogiline vastutus saavad käia käsikäes eduka ettevõtlusega. Tema poe kontseptsioon ja lähenemine säästupoodidele on ainulaadne ning pakub klientidele mitmekülgset ja taskukohast valikut. Fabieni lugu on hea näide sellest, kuidas väike ettevõte saab teha suurt vahet oma kogukonnas ja tööstuses tervikuna.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Zimbabwe: Civil Society Condemns Decreasing Democratic Freedom, Compares Situation to a War Zone

The recent Southern African Development Community (SADC) Summit held...

Unidentified Segments in the Native Advertising Market

Native advertising is a form of online advertising that...

Thieves siphon gas and damage multiple shuttle buses and vehicles near Seattle retirement community

Residents near the Arrowhead Gardens Senior Living Apartments in...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...