Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

VIDEO: „Noziedzīga minoritāte“ iznīcina, dedzina un kliedz – kas notiek Līdsas britu pilsētas ielās?

Nemieri Līdsas ielās, Lielbritānija

Nesen notikušie nemieri Lielbritānijas pilsētas Līdsas priekšpilsētā ir izraisījuši satraukumu un nekārtību. Uzbrukumi policistiem, raķešu mestīšana, transportlīdzekļu aizdedzināšana un apgāzšana ir tikai daži no notikumiem, kas ir notikuši šajā rajonā. Iedzīvotāji tika brīdināti palikt iekštelpās, un Rietumjorkšīras policija raksturoja notiekošo kā „nopietnu nekārtību incidentu“.

Vairāki aculiecinieki stāsta, ka nemierus izraisīja bērni, kuri tika nodoti vietējās varas aprūpē. Tomēr šo informāciju vēl nav apstiprinājušas varas iestādes. Vietējā rajona iedzīvotāji ir izteikuši bažas par notikumiem, kas ir izraisījuši nekontrolējamu situāciju. Līdz pat 50 policisti bija klāt, kad pūlis kļuva agresīvs un sāka izplatīties pa citām ielām. Šīs ir nepieredzētas situācijas šajā rajonā, un iedzīvotāji ir šokēti par notikumiem.

Sociālajos tīklos kopīgotie kadri parāda, kā policijas automašīnas tika uzbruktu un bojātas ar skrejriteni, kā arī kā tika aizdedzināti transportlīdzekļi. Ugunsdzēsības un glābšanas dienests norāda, ka nebija droši nosūtīt ekipāžas uz Harhilsu, jo tika aizdedzināts autobuss un notika vairāki ugunsgrēki. Vietējie iedzīvotāji centās dzēst uguni un novērst lielāku postu.

Rietumjorkšīras mēre Treisija Brabina ir paudusi sašutumu par vardarbību un apgalvojusi, ka šāda veida noziedzīga rīcība netiks pieļauta. Viņa mudina sabiedrību atturēties no spekulācijām un apstiprina, ka neviens nav nopietni cietis šajos nemieros. Viņa sola sniegt atbalstu Harihilsas iedzīvotājiem pēc šādas vardarbības.

Nemieri Līdsas ielās ir izraisījuši bailes un satraukumu gan vietējās iedzīvotājos, gan varas iestādēs. Situācija ir nopietna, un ir svarīgi, lai sabiedrība un varas iestādes strādātu kopā, lai novērstu turpmākus nemierus un atjaunotu mieru un kārtību šajā rajonā.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Simplilearn Recognized as a Top Online Learning Library Company by Training Industry for 2024

Simplilearn, a leading online bootcamp for digital skills, has...

Guide to Watching the Detroit Lions vs. Kansas City Chiefs Preseason Game in 2024

The Kansas City Chiefs, the reigning Super Bowl champions,...

Beware of Back-to-School Scams and Fraudsters: Important Information for Families

As the back-to-school season approaches, it's essential for parents...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...