Exclusive Content:

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in...

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards,...

As the music industry continues to evolve and grow,...

Volkswagen випустив новий Transporter: огляд технічних характеристик

Німецький виробник Volkswagen представив нові моделі T7 Transporter та Caravelle, які будуть доступні з дизельним, гібридним або електричним приводом. Підрозділ Volkswagen Commercial Vehicles представив перші фотографії повністю нового Transporter, який базується на Ford Tourneo/Transit Custom. Новинка нагадує свого попередника T6.1, але має значні зміни в передній частині.

Сьоме покоління моделі випускатиметься в трьох варіантах (Kombi, фургон і вантажівка), а також Caravelle (пасажирський фургон). Новітній турбодизель, плагін-гібрид і електроприводи забезпечують рух. В якості опції доступний повний привід.

Загалом модельний ряд фургона ніколи не був таким великим: у майбутньому він включатиме нові Transporter і Caravelle, ID. Buzz і ID. Buzz Cargo, Multivan і нова California.

Новий фургон вийде на ринок Німеччини на початку 2025 року. Transporter отримає значно розширене стандартне обладнання порівняно з T6.1 і турбодизелем (TDI) потужністю 81 кВт (110 к.с.) у вигляді базового фургона від 36 780 євро та у вигляді бортової вантажівки з подвійною кабіною від 39 130 євро. Усі клієнти Transporter отримують обов’язкову гарантію ціни до доставки наступного року.

VW пропонує новий Transporter у вигляді фургона Kasten (вантажний простір для виключно вантажних перевезень), панельного фургона Plus (вантажний простір із другим рядом сидінь для комбінованих вантажних і пасажирських перевезень), Kombi (для пасажирських перевезень) і у вигляді подвійної кабіни (кузов платформа з довгою колісною базою). Останнє відрізняє його від аналога Ford. Kombi та фургони опціонально доступні з високим дахом і подовженою колісною базою.

Більш ексклюзивний Caravelle з дев’ятьма сидіннями був розроблений для комерційних пасажирських перевезень – ідеальне маршрутне таксі та таксі великої місткості. Caravelle буде пропонуватися як в базовій версії, так і в середньому рівні оснащення «Life» і в топовій версії «Style». Caravelle також доступний із подовженою колісною базою.

Також є PanAmericana. Завдяки міцному всюдихідному дизайну та ексклюзивним деталям обладнання цей непохитний фургон буде доступний у новому поколінні на базі Transporter і Caravelle.

Нова лінійка приводів включає турбодизельні двигуни (TDI), плагін-гібридний привід та повністю електричний привід. Три варіанти продуктивності нових двигунів TDI доступні на етапі попереднього продажу, який уже почався; вони розвивають 81 кВт (110 к.с.), 110 кВт (150 к.с.) і 125 кВт (170 к.с.). Незабаром з’являться три електроприводи потужністю 100 кВт (136 к.с.), 160 кВт (218 к.с.) і 210 кВт (286 к.с.) із корисною ємністю акумулятора 64 кВт-год.

Сьоме покоління більше не запускається за допомогою ключа, а зазвичай за допомогою кнопки запуску поруч із цифровими 12-дюймовими приладами та 13-дюймовим дисплеєм інформаційно-розважальної системи. Стандартне багатофункціональне кермо оснащене зрозумілими кнопками. Гучність інформаційно-розважальної системи регулюється за допомогою керма або класичної поворотної ручки. Скасовано важіль ручного гальма; тепер він скомпонований як перемикач стоянкового гальма в центрі панелі приладів.

Новий Transporter має довжину 5050 мм (збільшення на 146 мм у порівнянні з T6.1). У той же час його колісна база збільшена на 97 мм до 3100 мм. При 2032 мм фургон пропонує додаткові 128 мм зовнішньої ширини порівняно зі своїми попередниками (без дзеркала заднього виду). Максимальна ширина між колісними арками збільшилася на 148 мм до 1392 мм. Збільшивши довжину, ширину і колісну базу, VW вдалося істотно збільшити вантажний об’єм “Транспортера”: найбільший об’єм багажного відділення серед версій зі звичайною колісною базою тепер становить 5,8 куб. Версії з довгою колісною базою та високим дахом зможуть вмістити до 9,0 куб. Фургон може бути оснащений до шести місць для сидіння в салоні та різними перегородками.

Електрообладнання живиться через різні інтерфейси; До них відносяться розетки USB-A, USB-C і 12 В, а також, як опція, варіанти підключення пристроїв 230 В. У дизельних версіях розетка 230 В завжди знаходиться на рамі водійського сидіння. При бажанні фургон з електроприводом також матиме дві додаткові розетки в зоні задньої стійки. Загальна потужність системи 230 В: до 2300 Вт. Це означає, що для кожного електричного пристрою – від ноутбука до циркулярної пилки – знайдеться відповідне джерело живлення.

Незважаючи на свої розміри, новий фургон висотою менше 2,0 метрів (звичайний дах) поміщається в усі стандартні гаражі. Завдяки радіусу розвороту всього 11,8 метра (звичайна колісна база) він також легко долає вузькі повороти під час маневрування. Крім того, Volkswagen Commercial Vehicles гарантує, що цей автомобільний інструмент для професіоналів може витримувати стільки ваги, скільки об’єм, який він може завантажити: максимальне корисне навантаження становить до 1,33 тонни. А якщо й цього недостатньо, нове покоління Transporter, залежно від варіанту, тягне туди, куди потрібно вантаж, причепи вагою до 2,8 т (попередник: до 2,5 т).

Volkswagen Commercial Vehicles розширив стандартне оснащення нових моделей Transporter порівняно з їхніми попередниками. Відтепер завжди у комплектаціях: світлодіодні фари, світлодіодні задні ліхтарі, електронне стоянкове гальмо з функцією автоматичного утримання, цифрові 12-дюймові прилади («Digital Cockpit»), інформаційно-розважальна система (включаючи DAB+, Apple CarPlay, Android Auto, онлайн-сервіси) і 13-дюймовий сенсорний екран. Також є багатофункціональне кермо, система запуску без ключа «Keyless Start», датчик дощу, асистент утримання в смузі «Lane Assist», система екстреного гальмування «Front Assist» і розпізнавання дорожніх знаків. Фургон тепер також оснащений перегородкою в стандартній комплектації. Kombi, оснащений вікнами ззаду, характеризується трьома індивідуальними сидіннями другого ряду та аудіосистемою з шістьма замість чотирьох динаміків.

Дев’ять місць у стандартній комплектації: Caravelle є ідеальною конфігурацією для великого таксі або маршрутного таксі. Базова версія вже пропонує знімний тримісний диван в третьому ряду в стандартній комплектації, що забезпечує дев’ять місць. Порівняно з версіями Transporter, Caravelle має, серед іншого, вишукану тканину сидінь, бічні та шторкові подушки безпеки в кабіні водія та аудіосистему з десятьма динаміками.

Четверте покоління Transporter було доступне з пакетом обладнання PanAmericana з 2001 року. З п’ятим поколінням PanAmericana стала ексклюзивною та культовою версією. На цьому тлі стало зрозуміло, що Volkswagen Commercial Vehicles також запропонує сьоме покоління серії, яке тепер було вперше показано, як PanAmericana, у поєднанні з комплектаціями фургонів і Caravelle.

Усередині цей фургон зустрічає водія та пасажирів підсвіченими вставками з нержавіючої сталі для сходинок, глянцевими чорними аплікаціями на панелі приладів і хромованими елементами керування внутрішніми дверима. Крім того, унікальні: ексклюзивні тканини для сидінь із написом PanAmericana, вбудовані в спинки, а також кольорові контрастні шви.

Усі ці нові моделі Transporter та Caravelle вражають своїм сучасним дизайном, розширеним функціоналом та високою продуктивністю. Volkswagen продовжує розвивати свої комерційні автомобілі, пропонуючи клієнтам широкий вибір моделей з різними типами приводу, що відповідають сучасним вимогам ринку.

Latest

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone,...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow,...

Newsletter

Don't miss

Top Dallas-Area High School Football Games to Watch in 2024

The 2024 Texas high school football season is set...

Navarre High School to Introduce On-Campus Welding Classes in the Fall of 2022

The Santa Rosa School District is making strides in...

Top 14 Agencies for Influencer Marketing on Snapchat

Influencer Marketing Hub has quickly become a trusted resource...

Next, Try These 8 Video Games

Arco is a game that offers something for everyone, with its fantastic combat system being a standout feature. The seamless blend of elements from...

The Typical Price of Homeowners Insurance in September 2024

Homeowners insurance is a crucial aspect of protecting your most valuable asset — your home. However, the cost of insuring your home has been...

Calendar of Music Industry Events: Festivals, Awards, and More

As the music industry continues to evolve and grow, staying informed about industry events is crucial for professionals looking to network, learn, and stay...